keskiviikkona, heinäkuuta 23, 2008

Keittiössä kuhisee

Edellisestä päivityksestä onkin vierähtänyt aikaa, ihan siitä yksinkertaisesta syystä että remontti on edennyt tooooooosi hitaasti. Puoleen alakaapistoja täytyi tilata uusi runko uuden tiskialtaan ja tiskikoneen takia. Kiireisellä puusepällä oli paljon töitä ja uusi runko saapui vasta kesäkuun lopulla. Sen jälkeen onkin edistytty taas reippaammin:

- Uusi runko asennettu ja siihen uusi tiskiallas + hana
- Laatikosto-osa irrotettu tiskikoneen tieltä ja siirretty uuteen paikkaan
- Putkitöitä tehty
- Sähkötöitä aloitettu ja mikä hienointa: tiskikone asennettu :-)
- Koko huone kipsilevytetty

Laatat ja tapetti on ostettu. Tapetti on hiukan räväkämpää kuin olin ajatellut, eikä ehkä täysin "minun tyylistäni", mutta pidän siitä kovasti. Toivottavasti se näyttää hyvältä myös seinässä :-)
Tapettia keittiöön tulee aika vähän, sillä kaksi ovea, iso ikkuna, muuri ja kaapistot syövät suurimman osan seinätilasta. Eli mitäs sanotte näistä:


Alakaapiston rungon tehnyt puuseppä teki keittiöön myös yhden kokonaan uuden kaapin. Ylärivistössähän on aukko; siihen halusin täyssyvän kaapin. Päätin että se saa reilusti näyttää uudelta, erilaiselta kaapilta. Sen ovi on maitolasia, joten erottumaan se tulee :-) Ovellisen kaapin halusin, sillä siivoaminen ei todellakaan kuulu harrastuksiini, joten ei pölyä kerääviä hyllyjä tänne... Puusepän valikoimista löytyi lisäksi jopa 3(!) erilaista kahvamallia, jotka peittävät alleen vanhat reiät -onneksi tästä "laajasta" valikoimasta löytyi ihan mieleinen malli. Kahvat seilaavat vielä jossain Saksan ja Suomen välillä, mutta eiköhän ne joskus Tellelle asti saada.

1 kommentti:

MissTii kirjoitti...

Taas askel eteenpäin :)

Tapettikuvio on upea ja sopii varmasti kokonaisuuteen. Voisi sanoa, että Tellen retrotyyli alkaa vaivihkaa tarttua teihin ;)