lauantaina, heinäkuuta 04, 2009

Seinää ja lattiaa

Vessaremontti etenee: uudet sähköjohdot vedetty seinän sisään ja se seinäkin on uutta. On laitettu kipsilevyä yläosaan ja panelia alaosaan. Putkimieskin on nähty paikan päällä. Lattia on valettu uusiksi ja tänään päälimmäiseksi kerroksesi asentui laminaatti. Uudet pinnat eivät valitettavasti suurenna tilaa yhtään; pikkuisesta vessasta ei tule tällä renoveerauksella yhtään sen isompi; tai tietysti sen komeron verran kuitenkin.

Seuraavaksi laitetaan paikalleen uusi katto ja sitten tapetoidaan. Tosin ennen tapetointia täytyy vielä hioa kipsilevyn kittaukset; homma mitä vihaan, mutta on toisaalta lähes ainoita asioita joita osaan tehdä. Toivottavasti tapetti riittää, sillä olen ostanut sen jo viime vuonna enkä tiedä saako sitä tarvittaessa enää lisää. Lamppua en ole löytänyt ja nyt täytyisi pikkuhiljaa olla joku ajatus sen suhteen; tuleeko kattovalo vaiko lampetit vai laitetaanko peilikaapin päälle valolista -tai tuleeko joku näiden yhdistelmä? Millainen valo vessassa täytyisi olla?



Remontti laajeni vessasta eteisen puolelle; samalla kipsilevytyskerralla hoidettiin myös eteisen seinät. Nyt täytyisi päättää maalataanko seinät alkuperäisen suunnitelman mukaisesti, vai tulisiko seiniin kuitenkin tapetti...


Apupoika nro2 otti rennosti


Ei kommentteja: